top of page
4 Apila-asunot Honka.jpg

Varmista paikkasi Apila-asunnossa, täytä asunnonhakulomake alla tai lähetä hakemus postitse.

Hae asuntoa: Image
Hae asuntoa: Text
2 Apila-asunot Honka.jpg

HELPPOA JA VAIVATONTA ASUMISTA

Yhdistämme älyä, esteettömyyttä, muokattavuutta, sekä kestäviä rakennusratkaisuja

Apila-asunto tarjoaa sinulle hyvin varustellun älykkään ja esteettömän kodin.

 • Ikäihmisille sopivia esteettömiä, ekologisia hirsirakenteisia asuntoja idyllisessä miljöössä, lähellä kaupunkia, palveluiden ja julkisten liikenneyhteyksien läheisyydessä. 

 • ​​Asunnot ovat vuokrakaksioita (2h+k). Pinta-ala 50 m² + 22,5m² lasitettu terassi (yht.72,5m²).

 • Asunnoissa on nykyaikainen ja turvallinen keittiö.

 • Huoneistoissa on mm. lattialämmitys, ilmastointi, oviautomatiikka, sadevedenkeruujärjestelmä, älyvalaistus ja paljon muuta.​

 • Asunnoissa on helppo liikkua ja huoneistot on varusteltu ikäänty­neille sopiviksi. 

Hae asuntoa: About Us

“Apila-asunnot eivät ole tarkoitettu vain senioriasukkaille, vaan niihin voivat hakeutua asukkaaksi myös omaishoitajat tai muuten esteetöntä asumista tarvitsevat.”
-Pasi Hemmilä, Hemmikodit

Hae asuntoa: Text
2 Apila-asunnot_edited_edited.jpg

 Apila-asunnon pohjakuva

 • Asuntojen hirsitalokaksioissa on 50 esteetöntä asuintilaa ja tilava 22 lasitettu terassi. 

 • Asuntojen pinta-ala 50m² + 22,5m² lasitettu terassi (yht.72,5m²).

 • Terassi muuntuu kesäkuukausina ylimääräiseksi kesähuoneeksi ja valoisat asunnot kylpevät auringossa.

Hae asuntoa: Image
Reviewing CVs_edited.jpg

ASUNNON HAKU

Tutustu toimintaamme UKK - Usein kysytyt kysymykset osiossa. 

Voit ladata ja tulostaa Apila-asuntojen esitteen  tästä.

 • Voit myös jättää hakemuksen postittamalla tulostetun ja täytetyn paperihakemuksen toimistoomme. Yhteystietomme löytyvät täältä. Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. 

 • Uuteen asuntoon muuttaminen sujuu rauhallisesti ja helposti. Autamme tarvittaessa myös muuttoavun järjestämisessä.

 • Hakemus on voimassa 6 kuukautta eikä se sido asiakasta ottamaan tarjoamaamme asuinhuoneistoa vastaan. 

 • Olemme yhteydessä hakijoihin hakuprosessin aikana.

Hae asuntoa: About Us
Bare Feet

APILA-ASUNNON
VASTAANOTTAMINEN

Apila-asuntojen tarjoamia vuokra-asuntoja voi hakea jättämällä meille asuntohakemuksen verkossa tai tulostamalla paparisen hakemuksen ja lähettämällä sen meille postitse.


Näin vastaanotat asunnon:

 1. Tutustu kokonaisvaltaiseen asumispalveluumme ja tee asuntohakemus. Apila-asuntoja voi hakea jättämällä meille asuntohakemuksen verkossa tai tulostamalla paperisen hakemuksen ja lähettämällä sen meille postitse. Asuminen Apila-asunnoissa on verrattavissa normaalin vuokra-asumiseen. Vuokran määrä voi vaihdella sijainnin ja rakennuksen valmistumisvuoden perusteella.

 1. Täytä hakemukseen tiedot, riittävän laajasti. Kerro myös syyt hakuun, koska huomioimme esimerkiksi kiireellisyyden.

 2. Lähetämme tarjouksen/ ilmoitamme hakijalle tai hakijan yhteyshenkilölle, kun hakukiriteereihin sopiva Apila-asunto vapautuu.

 3. Sovi esittely kohteeseen saamiesi ohjeiden mukaisesti.

 4. Hyväksy/hylkää tarjoamamme asunto ilmoittamalla siitä meille.

 5. Toimita pyydetyt liitteet ja maksa vakuusmaksu.

 6. Vuokrasopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti.

 7. Avaimet saat sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Asuntoja tarjotaan asuntohakemusten perusteella. Täytä siksi aina ensin hakemus.

Hakemuksesi on voimassa kuusi kuukautta sen tekemisestä. Jos 6kk:n aikana saa yhtään asuntotarjousta, niin muista uusia hakemuksesi osoitteesta www.apila-asunnoti/haeasuntoa. Jos teet kokonaan uuden hakemuksen, korvaa se aiemman hakemuksesi. Hakemuksen voimassaoloaikana olet automaattisesti mukana kaikkien niiden vapautuvien asuntojen asukasvalinnoissa, jotka täyttävät hakemuksellasi määritellyt kriteerit.

Vuokrasopimuksen tekemisen ehtona on, että asuntoon muuttavat hakemuksella mainitut henkilöt. Tarjottu asunto varataan hyväksymällä tarjous ja maksamalla vakuusmaksu. Ohjeet vakuusmaksun maksamiseen annetaan asuntotarjouksen yhteydessä. Tarjouksessa kerrotaan kehen tulee olla yhteydessä asuntonäytöstä sopimiseksi. Asunnonhakijoiden luottotiedot tarkastetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä ja osoitetietojen oikeellisuus väestörekisteristä. Useimmissa tapauksissa mahdolliset maksuhäiriömerkinnät eivät ole asunnonsaannin este, vaan vaikuttavat vuokrasopimuksen muotoon ja vakuuden määrään.

 

Asuntohakemuksen muutos
Mikäli haluat uusia / poistaa tai tehdä muutoksia hakemukseen, voitte olla yhteydessä vuokrauspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse osoitteessa info@apila-asunnot.fi

 

Vakuusmaksu
Vakuusmaksu on tarkoitettu asunnon kunnon vakuudeksi ja vuokran vakuudeksi. Vakuus palautetaan asiakkaalle vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen noin kuukauden kuluessa. Palautus edellyttää, että kaikki asunnon avaimet on luovutettu, asunto on kunnossa ja siivottu sekä vuokrat ja muut mahdolliset saatavat on suoritettu. Sopimusta tehtäessä maksettu vakuusmaksu on esivuokrasopimus, jonka jälkeen sopimuksen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Vakuusmaksut

Apila-asunnot kaksio = 1600 euroa

Vakuusmaksu käytetään ensisijaisesti huoneistolle mahdollisesti aiheutetun vahingon korjauskuluihin sekä mahdollisiin siivouskuluihin. Jos ylimääräisiä kuluja ei aiheudu vakuusmaksu palautetaan vuokralaiselle asuntotarkastuksen jälkeen.

Vuokrasopimuksen allekirjoitus


Vuokrasopimuksen allekirjoitus hoituu sujuvasti sähköisen allekirjoitus-palvelun kautta.

 • Vuokrauspalvelu lähettää allekirjoittajan ilmoittamaan sähköpostiin linkin, jonka kautta vuokrasopimuksen pääsee allekirjoittamaan omilla pankkitunnuksilla.

 • Jokainen sopimuksen allekirjoittaja tarvitsee henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Jos sopimuksella on useampia osapuolia, kaikkien osapuolien tulee hoitaa allekirjoitus omalta osaltaan.

 • Parhaiten allekirjoittaminen onnistuu tietokoneilla. Esimerkiksi puhelimella tämä voi olla vaikeaa koska sopimus ja liitteet pitää lukea ja tallentaa. Allekirjoitetut dokumentit säilyvät palvelussa, mutta suosittelemme tallentamaan ne omalle koneelle.

 • Mikäli haluat allekirjoittaa vuokrasopimuksen henkilökohtaisessa tapaamisessa, varaathan ajan info@sapila-asunnot.fi tai puhelimitse.
   

Hae asuntoa: Text
Apila Asunnot - Light Wood Panel

APILA-ASUNNOT - UUSI ASUMISEN MUOTO

Yhdistämme asumisen iloa, älyä, esteettömyyttä, muokattavuutta, sekä kestäviä rakennusratkaisuja. 

Apila-asunnot on pitkään toivottu senioriasumisen konsepti, jossa asukas vuokraa Apila-asunnon itselleen, ilman omistamisen velvollisuuksia ja vastuita. 

 

Esteetön 50m² kaksio, jossa 22,5m² suuruinen lasitettu terassi.

""Muutto Apila-asuntoihin on sijoitus omaan hyvinvointiin" 

 • Vankat hirsirakenteiset Apila-asunnot ovat tasokkaasti varusteltuja, viihtyisiä ja esteettömiä koteja, joiden asukasviihtyvyyden ja yhteisöllisyyteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. ​

 • Asunnot ovat vuokrakoteja sinulle, joka arvostat laadukasta asumista terveellisessä sisäilmassa ja haluat nauttia elämästä ainutlaatuisessa turvallisessa, idyllisessä pihapiirissä palvelujen lähellä.

 • Isännöinti ja arjen isommat ja pienemmät remontit hoituvat osana vuokraa ja palveluita seniorit voivat tilata tarpeidensa ja toiveidensa mukaan.

Hae asuntoa: Text
bottom of page