top of page
2 Apila-asunot Honka.jpg

ASUNTO OY LAHDEN ONNENAPILA

  • Lahteen valmistuu kesällä 2023 täysin uusi Apila-asunnot –asumiskonsepti senioriasumiseen (Vallesmanninkatu 1 - Asunto Oy Lahden Onnenapila). 

  • Apila-asuntoja rakennetaan viihtyisästi osaksi muuta kaupunkia ja asukasyhteisöjä – lasten naurun, ihmisten arkiaskareiden ja kehittyvän Lahden kaupungin keskelle.

  • Tervetuloa asukkaaksi!

Apila_Asunnot_video_versio.png
As Oy Onnenapila: About Us

ASUNTO OY LAHDEN ONNENAPILA

 Vallesmanninkatu 1, 15300 Lahti

  • Apila-asunnossa elämiskustannukset määräytyvät ensimmäisten Apila-asuntojen valmistuttua 2022 vuoden lopulla. Elämiskustannusten lisäksi  asukkaalle tulee vesimaksu kulutuksen mukaan, saunamaksu ja sähkölasku käytön perusteella, lämmitys sisältyy vuokraan.

As Oy Onnenapila: List

TIETOA ALUEESTA

Lahti - Ahtiala

Luonnon äärellä, mutta hyvien yhteyksien varrella sijaitsevissa hirsitalokaksioissa on kussakin viidenkymmenen neliön esteetön asuinpinta-ala sekä tilava, kahdenkymmenenviiden neliön lasitettu parveke. Terassi muuntuu kesäkuukausina ylimääräiseksi kesähuoneeksi ja valoisat asunnot kylpevät auringossa, henkien tunnelmaltaan miellyttävää puutaloasumista. Pihapiiriin kuuluu rivitaloasutusta, Attendon hoivakoti, sekä Pilke Päiväkoti. Naapurusto luo loistavat puitteet sukupolvien väliselle yhteisöllisyydelle ja yhteistoiminnalle.

ASUNNOT

Älyä ja esteettömyyttä

Asuntojen ratkaisut ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä, joka osaltaan mahdollistaa varsin kohtuulliset asumiskustannukset. Varustus keittiöstä kylpyhuoneeseen on korkeatasoista ja asukkaan lähtökohdista harkittua, arjen pientä luksusta. Asunnot myös muuntuvat asukkaan tarpeiden mukaan ja nykypäivän älykäs automaatio tuo turvaa asumiseen.

PIHAPIIRI

Idyllistä asumista

Uniikin ratkaisusta tekee iso, neljän vuodenajan terassi ja talon oma piha, jossa on puutarhan lisäksi tarjolla pihasauna, kesäkeittiö ja grillikota asukkaiden jatkuvaan käyttöön. Asumisessa yhdistyvät omakotiasumisen mielekkyys ja vuokra-asumisen helppous, robottiruohonleikkurin hoitaessa suurimmat urakat puutarhassa. Apila-asunnoissa tarjolla yhteisöllistä asumista ja yksityisyyttä sitä kaipaaville.

ASUMISEN PALVELUT

Helppoa asumista

Apila-asuntojen isännöinti ja arjen isommat ja pienemmät remontit hoituvat osana vuokraa. Apila-asunnoissa ei ole myöskään palvelupakkoa tai laitosmaisuutta, vaan oman kodin parhaat puolet yhdistettynä toiveiden ja tarpeiden mukaisiin palveluihin. Asukkaan viihtymisen ja jaksamisen mahdollistaminen ovatkin Apila-asumisen ydin.

ASUKKAAT

Tervetuloa kotiin

Apila-asunnot eivät ole tarkoitettu vain senioriasukkaille, vaan niihin voi hakeutua asukkaaksi myös omaishoitajat tai muuten esteetöntä asumista tarvitsevat. Apila-asuntoja rakennetaan viihtyisästi osaksi muuta kaupunkia ja asukasyhteisöjä – lasten naurun, ihmisten arkiaskareiden ja kehittyvän Lahden kaupungin keskelle.

Etusivu (1).jpg
As Oy Onnenapila: Image

Apila-asunnot tarjoaa sinulle idyllisessä miljöössä asuntoja, joihin on helppo muuttaa.

Voit asua virikkeellisissä vuokra-asunnoissamme niin pitkään, kuin haluat.

Tarjoamme esteetöntä, terveellistä ja turvallista vuokra-asumista asunnoissa, joissa viihdyt pitkään.

Asiakkaamme tilaavat tarvitsemansa asumis- ja terveyspalvelut haluamaltaan palveluntarjoajalta. Emme tuota hoiva/ terveyspalvelua.

Teemme yhdessä yhteiskuntavaikuttamista paremman ja turvallisemman asumisen arjen puolesta.

Apila-asuntoja rakennetaan Suomessa ja Pohjoismaissa. Esitä meille toive, missä toivot seuraavan Apilatalon sijaitsevan.

As Oy Onnenapila: Testimonials
bottom of page